Боксерски Ракавици ( SZ- Кожа) мк-1

                        2500 ден.

 

Боксерски Ракавици ( EVERLAST-Скај) мк-2

                1500 ден- еден пар

         Боксерски Ракавици ( SZ -Скај) мк-3

                           2000 ден.

            Бандажери за Кик-Бокс

           Бандажери за Кик-Бокс

          Бандажери за Кик-Бокс

                 Штитници за нозе

              Штитници за нозе

                 Штитници за нозе

                       Глутамин 

                  Веиј Протеини

                        Креатин

                 Амино Киселини

                       Колаген

           Пред Тренинг ( Бустер )

Спортскиот центар “БУДО” нуди широк асортиман на Суплименти и Опрема за боречки вештини од познати светски брендови. Ова  се само дел од производите што ги нудиме, за повеќе инфо можете да добиете дирекно со посета на нашиот  спортски центар или на нашите телефонски броеви!