Водете Здрав Начин на Живот!

За Нас 

Спoртскиот Центар за боречки вештини ”Будо-Велес”, е основан 2005 година, од главниот инструктор Раде Стефановски . Овој модерен спортски центар за боречка уметност располага со 1100м2.
На самото приземје од 550м2 е фитнес центарот (теретана), со повеќе од 70 модерни справи, финска сауна, соблекувални, кафетерија, тоалет.
На првиот кат се 550м2 , со две сали, едната 250м2 под татами и 200м2 со гумиран под, канцеларија, соблекувални со тушеви, тоалет и многу опрема…
Ги нудиме следните програми: Карате, БЏЏ-ММА, Кикбокс, Кросфит, Тае Бо, Инсенети, Пилатес, Аеробик и Фитнес.

Намалете го нивото на стрес, болести и повреди
Зголемете ја вашата издржливост и продуктивност
Зголемете ја вашата благосостојба, сликата за себе и самодоверба
Подобрете ја вашата физичка кондиција

ПРОБАЈ ГО ТВОЈОТ ПРВ ТРЕНИНГ БЕСПЛАТНО!

“Посилен си одколку што мислиш”

НАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ

Стресот и физичката активност можат да влијаат на нашите тела. Затоа да создаваме позитивни промени во однесувањето и животниот стил.

СЕ ШТО ТИ ТРЕБА, ЌЕ НАЈДЕШ ОВДЕ. СО ПОМОШ ОД ЕКСПЕРТИ КОИ ЌЕ БИДАТ СО ТЕБЕ СЕКОЈ ЧЕКОР НА ПАТОТ, И УЧЕСНИЦИ НА ОПШТЕСТВОТО, КОИ ЌЕ ВЕ ИНСПИРИРААТ И ПОДРЖАТ.

АВАНТУРА ШТО ВРЕДИ ДА БИДЕШ ЗДРАВ!